Výroční zpráva Státní rostlinolékařské správy o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2011.

Výroční zprávu předkládá Státní rostlinolékařská správa jako povinný subjekt v souladu s ustanovením § 18 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

odst. 1 písm. a)

V roce 2010 přijala Státní rostlinolékařská správa 986 žádostí o informace v souladu se zákonem o svobodném přístupu k informacím. V 1 případě bylo vydáno rozhodnutí o odmítnutí žádosti.

odst. 1 písm. b)

Proti rozhodnutí o odmítnutí žádosti nebylo podáno odvolání.

odst. 1 písm. c)

Ve věci poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím nebylo vedeno soudní řízení.

odst. 1 písm. d)

Ve věci poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím nebyla Státní rostlinolékařskou správou poskytnuta žádná výhradní licence.

odst. 1 písm. e)

Ve věci poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím nebyla podána žádná stížnost na postup při vyřizování žádosti o informace dle § 16a.

odst. 1 písm. f)

U podaných informací se v převážné většině jednalo o informace poskytnuté na základě žádosti podle § 13 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., podaných ústně nebo písemně, a to i prostřednictvím sítě nebo služby elektronických komunikací.